kbulutt @ gmail.com

YETİŞTİRME YURTLARI GENÇLİK EĞİTİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ YÖNETİMİNDEN DUYURDUR.

 

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı Burdur Defterdarlığı'nda Müdür Vekili olarak görev yaptığını hatta bir Sendikada Temsilci bulunduğunu bildirilen sayın Serkan ÇEVİK adlı şahsın kurum ve kuruluşları suçlayarak söylemi tarafımıza ulaşan sosyal medya paylaşımında:

 

İfade ettiği söz aynen aşağıda yazılıdır.

"Laiklik dinini Yetiştirme Yurtlarında çocuklara öğrettiniz, ne edep ne İslam, ne vatan sevgisi öğrettiniz." Diyen şahıs Özellikle suçlanan (Cumhurbaşkanlığını, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde bulunan kurumları, Milli Eğitim Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığını) suçlamıştır. 

Yurt Ay Der Genel merkezi olarak bu çirkin tavır ve davranışın takipcisi olaçağımızın bilinmesini isterim.

  Kim olursa olsun kurum ve haddi olmadan kişileri suçlayamaz.

  Aile bakanlığını hemde kurumda çalışan kurumda tertemiz duygularla hayata hazırlanan gençlerimizi suçlayarak çok çirkin haddini aşan ağır ithamlarda bulunarak Kendisi devletin bir memuru olan söz konusu kişinin bu çirkin paylaşımı Devlet korumasında ayrılan ve kalan çocuklarımızı derinden üzmüştür.

Yetiştirme Yurtlarından yetişen çocuklar devletin çocuklarıdır. Devletin çocukları, necip Türk Milletinin milli ve manevi değerlerine bağlı gençlerdir.

 Türkiye Cumhuriyeti devletinin vatandaşı olarak Yetiştirme Yurtlarında yetişen yetim Öksüz kimsesiz ve şehit çocuklarını yetiştiren öğretmenlerimiz ile Aile Bakanlığı bünyesinde hizmet eden değerli gençleri yetiştirenler Türkiye Cumhuriyetinin birer evlatlarıdır bunun iyi bilinmesi lazım.

 

  Haddini ve kendini bilmeden gençlerimize kurum personeline Hiçbir kardeşimize, vatan sevgisiz dinsiz edepsiz diyemez. 

 Bu çirkin paylaşımı devlet korumasında Yetiştirme Yurtlarında yetişenler olarak şiddetle ve nefretle kınadığımızı haykırıyoruz.

Ülkemin öz değerlerine yapılan saldırı da ağır ithamlarda bulunan şahıs hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını temsil ettiğim Yurt Ay Der Genel Merkezi yönetimi olarak Bu şahsın görev yaptığı Bakanlık Makamına ve adı geçen kurumlara gerekli resmi müracaatımızı yapacağımızın bilinmesini isterim. 

Saygılarımla

 

Kişinin Instagram da yayınladığı yazı metni;