CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz;
BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde mesai saatinde, hastalar beklerken zorunlu olarak AKP Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal ev Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in sağlık personellerini salonda toplayarak siyasi propaganda yapmalarını kınadı.
İl Başkanı Cengiz, “Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Menderes Türel, Atatürk Devlet Hastanesinde ise AKP Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal’ın mesai saatinde, hastalar beklerken zorunlu olarak sağlık personellerini salonda toplayarak konuşma yapan Menderes Türel’i ve Tuğba Vural Çokal’ı bu kanun dışı davranışlarını şiddetle kınıyorum.” Dedi.

HANGİ SIFATLA SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTINIZ?

Buradan Menderes Türel’e ve Tugba vural Çokal’a, soruyorum diye seslenen Cengiz, “Buradan soruyorum; Hastanede, zorla topladığınız sağlık personellerine karşı hangi sıfatla seçim çalışması yaptınız? Hiçbir yetki ve göreviniz olmamasına rağmen, ne hakla kamu kurum ve personellerini seçim propagandalarınıza alet ettiniz?

Hastane yönetimi de sorular yönelten İl Başkanı Cengiz, “Personellere emir veren üstlerine, amirlerine de şunu soruyoruz: Sizler Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin memurları mısınız yoksa AKP rejiminin hizmetkarlarımısınız?

HÜKÜMETLER GELİP GEÇİCİDİR

Cengiz son olarak; “Buradan bütün kamu kurumlarına, bütün kamu personellerine, devletimizin bürokratlarına, memurlarına, amirlerine, müdürlerine sesleniyorum. Genel Başkanımız, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun aylardır ısrarla “suça bulaşmayın” çağrısı yapmasına rağmen ısrarla bir partinin hizmetine girerek suça bulaşan şahıslar olduğunu görüyoruz. Hükümetler gelip geçicidir, Türkiye Cumhuriyeti devleti kalıcıdır. Yöneticiler, partiler gelir geçer ama bu devlet hepimizindir. Az kaldı, 14 Mayıs’tan sonra bu düzeni değiştirmeye geliyoruz.” Dedi.