dastanilyas @ gmail.com

Vicdansızlık

Sma hastası Ensar bebeğin instegram hesabında bağış kampanyası sürerken "ruh hastası" bir kişi "insanlık öldü" dedirten bir olay yaşattı. Sosyal medyada kendisine fantazi arayan insanlık müsveddesi, Ensar'ın kampanyasının geri kalanını tek başına tamamlayacağını söyleyerek ailenin ve gönüllülerin büyük bir sevinç ve mutluluk yaşamalarını sağladı. Bu kişinin ertesi gün sma ailelerinin yer aldığı grupta onlarca çocuğun kampanyası ile ilgili aynı yalanı söylediği ortaya çıktı. Bu nasıl bir vicdansızlıktır.

3 kez kalbi durdu, önlenemez şekilde kilo kaybetmesine rağmen sma hastası Ensar hayata tutunup mücadele ediyor. 33 aylık sma hastası Ensar 100 gram daha verirse beyin fonksiyonlarını kaybedecek.

Ensar'ın yaşam mücadelesini hiçe sayarak aile ve gönüllülerin duygularıyla oynayan sosyal medya müsveddelerinin açtığı bu yaralar, umut tacirliği insanlık suçudur.

Yaşamla ölüm arasında ince bir çizgide devam eden sma hastası çocuklarımızın kampanyalarını yıpratan bu kişilerin bulunarak adalete teslim edilip ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum.

%70'i tamamlanmış bir kampanyanın %30'luk kısmını tek kalemde kapatacağın yalanını söyleyerek ortadan kaybolan kişiliksiz şahsiyet eline ne geçti?

Bugün hala Ensar bebek, sma hastası çocuklar için yaşam umudu olan zolgensma adlı gen tedavisine ulaşmayı bekliyor. Desteklerinizi ondan esirgemeyin.

Bu insanların ellerindeki tek şey umut. Onların umuduyla oynamayın.

...

Ensar için bağışta bulunmak isterseniz:

Kampanya Bakanlık Onaylıdır.

TR800001000828961322015004

Alıcı Kısa İsmi:Polis Emeklileri ve Polis Aileleri

Banka:Ziraat Bankası 

Açıklama: Y ENSAR