Kemer Belediyesi'nin katkıları ile hayırsever iş insanı turizmci Orduvar Akman tarafından yaptırılan Kemer Belediyesi Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi 17 Temmuz 2022 tarihinde eğitim öğretime başlamıştı.

Kreş'te birinci yıl nedeni ile pasta kesildi. Birinci yıl kutlama programına Kemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Cemal Şahin, Kemer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Erdoğan Okay, Kreş Müdürü Oya Aslantaş, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Alkışlar eşliğinde birinci yıl pastasının kesilmesinin ardından bir konuşma yapan Mali Hizmetler Müdürü Cemal Şahin, “Kreşimizin açılışının birinci yıldönümünü kutlamaktayız. Kreşimizde her biri üniversite mezunu ve alanlarında uzman 12 eğitimcimiz de dahil olmak üzere 20 belediye personelimiz görev yapıyor. 165 öğrencimiz de eğitim almaya devam ediyor. 2022-2023 eğitim öğretim döneminde 70 öğrencimizi mezun ettik. Son derece başarılı bir dönemi geride bıraktık. Kemer Belediyesi olarak hijyenik koşulları ön planda tutarak en iyi şekilde tüm öğrencilerimize ve Kemer halkımıza hizmet vermekteyiz. Bu vesile ile daha nice nice yıllarda nice öğrenciler mezun etmek dileği ile birinci yılımızı kutluyoruz” dedi