Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticareti suçunu önlemeye yönelik sürdürdüğü başarılı çalışmalarına devam ediyor. Kepez İlçe Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu imal ve ticareti yapan 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik başarılı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte yürütülen çalışmalar kapsamında; N.D., C.D. ve S.G. isimli şahısların temin ettikleri uyuşturucu maddeyi, Muratpaşa ilçesinde kiraladıkları evden piyasa sürecekleri tespit edildi. Şüphelilerin bulunduğu evde yapılan aramada; 4,150 gram skunk, 50 gram kokain, 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Olayla ilgili 3 şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı bilgisi verildi. Açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.