Vali Yazıcı, cephe ve çatı kaplama konusunda uzmanlaşmış, uluslararası birçok ödüllü projeye imza atan Aden Metal firmasını ziyaret etti. 1990 yılında kurulan firma 2000 yılına gelindiğinde 8000 m² kapalı alanlı 3 ayrı tesisiyle, alüminyum sistemler, ısı yalıtımlı cam imalatı ve pvc doğrama sistemleri imalatı ve elektrostatik toz boya uygulamaları konusunda faaliyet göstermeye başladı. 

Konseptten projenin tamamlanmasına kadar anahtar teslimi çözümler sunduklarını belirten firma sahibi Abdullah Heyecan, dış cephe kabuğu yapımında uzman bir kadroya sahip olduklarını belirtti. Antalya’da da birçok önemli yapıda imzalarının bulunduğunu belirten firma sahibi Heyecan, Antalya Kültür merkezi, Antalya yeni otobüs terminali, Cam Piramit, Yeni toptancı hali gibi önemli projelerde yer aldıklarını belirtti. 

Bu Alanda Çok İyi Yoldayız
Özellikle inşaat sektöründe dünyanın birçok ülkesinde altyapı ve üstyapı işlerini yerli firmalarımızın yaptığını ifade eden Vali Yazıcı; “İnşaat, dış cephe ve alüminyum sistemler üzerine son zamanlarda ülkemizde çok başarılı firmalarımız mevcut. Şu an dünya üzerine baktığımızda bu konuda birçok ülkede faaliyet gösteren yerli firmalarımız mevcut. Bu son derece gurur verici. Bu alanda çok iyi yoldayız. İnşallah sektöre yön veren bu tür firmalarımızın sayılarının artmasını ve başarılarının devam etmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

Dünya Şehri Antalya’mızda Sektöründe Öncü Firmalar
Turizmin başkenti ve dünya şehri Antalya’mızın gelişimi ve markalaşması yolunda alanında öncü firmaların desteğinin büyük olduğunu belirten Vali Yazıcı; “Şehrimiz, ülkemizin önemli üretim merkezlerinden biri. Antalya’mızın markalaşması, kendi imzasını taşıyan ürünlerle dünya pazarında yer bulması sürecinde firmalarımız bizim için çok önemli. Antalya Serbest Bölge’deki firmanın modern tesisleri ve yenilikçi üretim olanaklarıyla fark yaratan ve sektöre yön veren firmalar olduğunu görmekteyiz. Ziyaret ettiğimiz firma, üretmiş olduğu katma değerli ürünlerle şehrimizde, ülkemizde ve dünya çapında birçok başarılı çalışmalara imza atmış örnek bir firma. Dünya çapında yerli ve milli firmalarımızın her geçen gün arttığını görmek gurur verici. Ürettiği katma değerli ürünlerle tüm dünyaya ihracat yapan Aden Metal’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Vali Yazıcı’ya; birçok ülkeye ihracat yaptıklarını belirten firma sahibi Abdullah Heyecan, Aden Metal markasını uluslararası pazarda önemli bir marka konumuna getirerek başarı ile temsil ettiklerini belirtti. Aden Metal olarak yeni teknolojileri, en yüksek standartları ve inşaat sürecindeki temel değişiklikleri benimseme konusunda güçlü bir tutkuya sahip olduklarını belirten Heyecan, başarılı projeler çıkarmak için her ayrıntıyı gözden geçirdiklerini ifade etti.