Suyla oynamayı sevmeyen çocuk yok gibidir. Çocuklar, su birikintisine girmekten su tabancasıyla birbirini ıslatmaktan, deniz ve havuzda oynamaktan büyük mutluluklar duyarlar.
Kepez Belediyesi de çocukların suyla eğlenerek mutlu olacakları bir oyun parkı yapıyor. Çocuklara yaz tatillerinde eğlenme ve serinleme imkânı sunacak olan su oyun parkı, Kepez Kent Meydanı’nda, oyun parkının yanında 180 metrekarelik alana kuruluyor. Yüklenici firma, 14 adet oyun grubunun montajını tamamladı.  Çocuklara, su parkında hijyen ve sağlık koşullarına uygun şekilde hizmet sunulacak.
Belediye görevlilerinin güvenliği sağlayacağı su oyun parkı, çocuklara ücretsiz olarak hizmet verecek.


SU PARKIYLA ÇOCUKLARA NEŞE DOLU BİR TATİL


Başkan Hakan Tütüncü de, yapımında sona gelinen su oyun parkında incelemelerde bulundu. Açıklamasında, parkın açılışını önümüzdeki günlerde yapacaklarını belirten Başkan Tütüncü, “Kent Parkımıza, çok büyük bir oyun parkı kurduk. Çocuklarımız, bu parkta gün boyu sevgi ve neşe dolu bir tatil geçiriyorlar” dedi.
 
ÜCRETSİZ SU OYUN PARKI HAFTAYA AÇILIYOR


Çocukların, Kepez’in parklarından aldığı mutluluğu ve neşeyi daha da yükseğe çıkaracak bir projeye imza attıklarını aktaran Tütüncü, açıklamasında şunları kaydetti: “Kent Meydanımıza, su oyun parkı yapıyoruz. Bu parkı, sıcak yaz günlerinde ücretsiz olarak çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Çocuklarımız, parkta suyla oynayacaklar, ıslanacaklar, güneşlenecekler ve bol bol D vitamini alacaklar. Yavrularımız, bu parkta eğlendikten sonra da evlerine neşeyle dönecekler. Su oyun parkıyla çocuklarımızın neşe dolu bir yaz tatili geçirmelerini istiyoruz. Bu parkın, çocuklarımızın yaz tatiline keyif katacağına inanıyorum. “