Kepez Belediyesi ve Antalya İl Sağlık Müdürlüğü arasında Kepezlilerin hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik hizmet protokolü imzalandı. Türkiye’de bir ilk olan hizmetin detaylarını Başkan Hakan Tütüncü, Kepezlilerle cuma günü paylaşacak.
Kepez Belediyesi, sağlık alanında önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Kepezlilerin hayatlarını kolaylaştıracak ve Türkiye’de ilk kez uygulanacak projenin protokolü Kepez Belediyesi ve Antalya İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalandı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür tarafından imzalanan protokolle, Kepezliler yeni bir sağlık hizmetine kavuşacak. Kepez Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen protokolle ilgili bir açıklama yapan Başkan Hakan Tütüncü, “Belediyecilik hayatı kolaylaştırma işidir. Bizde hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak her hizmeti hayata geçiriyoruz” dedi.
Hayatları kolaylaştıran hizmetler
Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür’e desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Tütüncü, “Sizin destekleriniz, katkılarınız, gayretleriniz çok anlamlıydı. Yolun en başından beri bakanlığımızın, sağlık müdürlüğümüzün destekleri bizim için çok önemli oldu. Bizde elimizdeki bu imkanları hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmaya yönelik yeniliklere, yeni fikirlere, yeni projelere yeni eserlere dönüştürmeye niyet ettik. İşbirliklerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ederim.”diye konuştu.
Kepez Belediyesi’nin bu hizmeti takdire şayan
Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür’de, Kepez Belediyesi’nin her 15 günde bir sağlık alanında yeni bir proje hayata geçirdiğini söyledi. İl Sağlık Müdürü Hülür, “Buda bize sağlık müdürlüğü olarak birlikte çalışma noktasında yeni heyecanlar katıyor. Bu hizmetiniz, takdire şayan ve vatandaşında bizzat hissedeceği bir hizmet. İnşallah bu hizmetiniz diğer ilçelere de model ve örnek olur.
Birlikte çalışabilirliğin en iyi örneklerinden birini ortaya koydunuz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Kepez’e hayırlı olsun

” dedi.
Kepez Belediyesi ve Antalya İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen projenin detayları Başkan Hakan Tütüncü tarafından açıklanacak.