Antalya'nın Kemer İlçesinin DSP'li Belediye Başkanı Necati Topaloğlu CHP'ye geçti. Topaloğlu'nun rozetini grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.. Topaloğlu daha önce CHP'den Göynük Belediye Başkanlığı yapmıştı.
Topaloğlu şu açıklamaları yaptı:
Sevgili Hemşehrilerimiz,
Değerli Vatandaşlarımız,
31.03.2019 tarihinde yapılmış olan Yerel Seçimlerde sizlerin desteği ile Kemer Belediyesi Başkanlık görevimizi devir aldık.
O tarihten itibaren görevlerimizi biliyor, bizlerden beklentilerinizi göz önüne alarak çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz.
Kemer'imize ve Bölgemizde bulunan 46615 Vatandaşımıza hizmetlerimizi bugünden itibaren Cumhuriyet Halk Partisinde(CHP) devam ettirme kararı aldık..
Beldibi’nden Çıralı’ya hiç bir ayrım gözetmeksizin ve yine bölgemizde bulunan 46615 Vatandaşımıza aynı istikrar ve kararlılıkla hizmetlerimizi sürdürebilmenin mutluluğu içerisindeyiz.
Bu bağlamda bizleri bu büyük Aileye dahil etmekte olan öncelikle Genel Başkanımız Sn.Kemal KILIÇDAROĞLU Bey’e, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Muhittin BÖCEK Bey Kardeşime, Ankara Yeni Mah.Belediye Başkanımız Sn.Fethi YAŞAR Bey’e, PM Üyesi Sn.Sema DİNÇER Hanımefendi'ye, Antalya İl Başkanımız Sn.Nuri CENGİZ Bey’e, Kemer İlçe Başkanımız Sn.Hüsnü ÜNAL Bey'e ve bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan Siz Sevgili Halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum.
Sevgi ve Saygılarımla