Sokak hayvanlarını da unutmayan Kemer Belediyesi, ayrıca sokağa çıkma kısıtlamsı ile boş kalan sokaklarda temizlik işleri yaptı ve Fen İşleri Müdürlüğü de bazı bölgelerde çalışmalarını sürdürdü.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 81 ilde uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması Kemer'de de sokakları boş bıraktı. Cuma günü saat 21.00 itibarıyla başlayan kesintisiz kısıtlama 08 Şubat Pazartesi saat 05.00'e kadar sürecek.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamasında, Pandemi günlerinde hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı günlerde Kemer Belediyesi olarak görev başında olduklarına dikkat çekerek, "İnşallah bu günleride atlatacağız. Hafta sonları uygulanan kıstlama kapsamında Kemer Belediyemizin ekipleri vatandaşların hizmetinde. Kemer Belediyesi İletişim Merkezimiz ve Zabıta birimimiz ile Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz hafta sonu gerçekleştirilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle görev başındalar. Bu dönemde Sokak hayvanlarını da unutmuyoruz. Kemer Belediyesi İletişim merkezimiz 65 yaş üstü ve kronik hasta vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere görevinin başında. 65 yaş üstü ve kronik hasta vatandaşlarımız hafta sonu kısıtlama günlerinde her türlü acil durum ve ihtiyaç taleplerini, Kemer Belediyesi KEBİM 444 0 297 ve 0242 814 15 03 iletişim numaralarından bildirebilirler.Her daim vatandaşımızın yanındayız"diye konuştu.