Tour Of Antalya Uluslararası Bisiklet Turnuvası Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı, Vali Ersin Yazıcı başkanlığında yapıldı.

Uluslararası Bisiklet Birliği'nin (UCI) uluslararası yol bisikleti takviminde 2.1 kategorisinde yer alan ve 4 etaptan oluşan “Tour Of Antalya Powered By Akra” kurumlar arası koordinasyon toplantısı, Vali Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleşti.

Türkiye’nin önde gelen turizm merkezlerinden Antalya’da beşinci kez düzenlenecek Tour Of Antalya Powered By Akra koordinasyon toplantısına Vali Ersin Yazıcı’nın yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, ilgili Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, kurum müdürleri, Proje Direktörü Haluk Özsevim, ana sponsor Haydar Barut ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Tour Of Antalya’nın bu yıl ki temasının “Hep Birlikte Ormanları Koruyalım” olduğunu açıklayan Vali Yazıcı; “Antalya’da bu yıl pedallar yeşil bir gelecek için dönecek.” dedi.

Tüm Dünya Antalya’yı İzleyecek
Antalya’nın eşsiz güzelliklerini Tour Of Antalya Uluslararası Bisiklet Turnuvası ile bir kez daha tüm dünyanın göreceğini belirten Vali Ersin Yazıcı; “Dünya cenneti şehrimizde beş yıldır büyük bir başarıyla gerçekleştirdiğimiz Tour Of Antalya Uluslararası Bisiklet Turnuvası bu yıl da hazırız. Gerçekleştirdiğimiz bu başarılı organizasyon tüm dünyanın dikkatini hem ülkemize hem de güzide şehrimize çekiyor. Antalya’da yaptığımız her iş bir öncekinden daha iyi olma mecburiyetini taşıyor. Çünkü dünyanın sayılı turizm şehirlerinden bir tanesiyiz. Yapmış olduğumuz bütün organizasyonlar. Sunmuş olduğumuz hizmetler, organizasyonu destekleyen her türlü aktivitenin bir önceki yılı geçmesi gerekiyor. Burada bulunan herkes de bu bilinçle hareket ediyor. Şehrimize bu markayı kazandıran ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. 2023 yılında da çok başarılı bir organizasyon gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

Vali Ersin Yazıcı’nın konuşmasının ardından Tour of Antalya Organizasyon Direktörü Aydın Ayhan Güney ile Proje Direktörü Haluk Özsevim, 9-12 Şubat 2023 tarihleri arasında düzenlenecek organizasyonun etapları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Tour Of Antalya Uluslararası Bisiklet Turnuvası’na bu yıl 15 ülkeden, 25 takım ve 175 sporcunun katılacağı belirtildi.