Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğünce, il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla gerçekleştirilen başarılı operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Emniyet ekiplerinin aldığı istihbarat doğrultusunda Manavgat ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 70 kök hint keneviri ve 28 paket esrar maddesi ele geçirdi.

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü birimlerinin, il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor. Zehir tacirlerine göz açtırmayan emniyet ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, şüpheli M.G.’nin evinde esrar maddesi yetiştirdiği bilgisinin alınması üzerine başarılı bir operasyona daha imza attı.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince yapılan çalışmalar kapsamında M.G. isimli şahsın Aşağı Pazarcı mahallesinde bulunan evine, Narkotik Madde Arama Köpeği Pars ile birlikte yapılan arama sonucunda 2 ayrı odada 70 kök hint keneviri, 28 paket esrar maddesi ve esrar maddesi yetiştirmeye yarayan envanterlerin ele geçirildiği belirtildi.

Olay ile ilgili olarak M.G. isimli şahsın, 10 Ocak 2023 günü “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan adli makamlara sevk edilerek, çıkarıldığı Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklandığı belirtildi.

Antalya Emniyet Teşkilatı gerçekleştirdiği bu başarılı operasyonlarda Antalya’da uyuşturucuya geçit verilmeyeceğini bir kez daha göstermiş oldu.