Kemer'e bağlı Beldibi mahallesinde yaşayan İYİ Parti Antalya Kalkınma Politikaları Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Emel Öner partililerle birlikte Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

İl Başkanlığı adaylık kararını açıklamasının ardından ilk ziyaret adresinin kendisi için ayrı bir öneme ve değere sahip olan Kemer'de Kemer Belediye Başkanı'na yapma kararı aldığını ifade eden Öner, “Vekillik yarışı göze daha zor gibi görünse de İl Başkanlığı yarışı daha zorlu geçiyor. Benim için çok önemli bir karar oldu. Aday arkadaşlarımızın biri benim adaylığım ardından adaylıktan çekildi. Şu anda resmi olarak aday olan üç arkadaşımız var. Seçimin Antalya ilimize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

 

Ziyaret sırasında kadınların aktif siyasette daha fazla rol oynamasının Türkiye'nin gelişmesi açısından çok önemli olduğuna işaret eden Başkan Topaloğlu, Öner'e başarı dileklerini ileterek 15 Ocak tarihinde yapılacak olan seçimin İYİ Parti adına hayırlara vesile olmasını dilediklerini söyledi.