Kepez Belediyesi, gecekondudan modern bir şehre dönüşen Ünsal, Santral ve Kepez mahallelerini kent merkezine bağlayan 5 Temmuz Kurtuluş Caddesini modern görünümüne kavuşturdu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde Antalya’nın düşman işgalinden kurtuluş tarihi olan 5 Temmuz’un isminin verildiği cadde üzerinde modern yol ve yaya çalışmalarını sırasıyla tamamladı. Kepez Belediyesi Fen İşleri ekipleri tamamlanan sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarının ardından yaya ve araçların can güvenliği için kolları sıvadı.
Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ünsal Mahallesi 5 Temmuz Kurtuluş Caddesi sıcak asfalt ve kaldırım yapımı çalışmalarının ardından yaya ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yol şerit ve bordür boyama çalışması gerçekleştirdi. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol çizgi çalışmalarında 250 kg Cam tozu, 375 kg sarı ve 125 kg beyaz renk boya kullandı. Trafik ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla yol hattı sınırlarına yapılan bordürler, sarı ve beyaz renklere boyandı.
Bordür boyama çalışmalarında 1325 kg sarı ve 1400 kg beyaz boya kullanıldı. Yol Çizgi ve bordür çalışmalarında, uluslararası standartlara uygun, sıcağa dayanıklı, parlama özelliğine sahip ve dikkat çekici boya kullanılarak yaya ve sürücüler için yol daha güvenli ve konforlu hale getirildi.