Bayram tatili nedeniyle ilçede yaşanan yoğunluk sonrası çevrede oluşan bahçe atıkları, ev atıkları ve diğer çöpler, belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Sahillerde, ormanlık alanlarda ve yol kenarlarında biriken çöpleri temizleyen belediye ekipleri, rutin olarak yaptığı mıntıka temizliği çalışmalarını da sürdürüyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak ilçe genelinde hummalı bir temizlik çalışması başlattıklarını söyledi.

Özellikle Kurban Bayramı tatili sonrası yaşanan kirliliğe anında müdahale ettiklerine işaret eden Belediye Başkanı Topaloğlu, “Kemer Belediyesi olarak daha temiz bir Kemer için çalışmaya devam ediyoruz. Kurban kesimlerinden kaynaklanan kirlilikler ile bahçe atıkları, evsel atıklar ve diğer çöpleri hızlı bir şekilde temizledik. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamaları için çalışıyoruz. Bu süreçte canla başla çalışan belediye personelime çok teşekkür ediyorum. Kemer halkı için ilk günkü heyecan ve azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.