Büyük alkış toplayan konser organizasyonlarıyla sık sık gündeme gelen Şef Furkan Üstündağ yönetimindeki Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası TRT Antalya Radyosu'nun konuğu oldu.

Program yapımcısı gazeteci Hayrettin Deniz, teknik yönetmen Özgür Gül ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cengiz Şengül'ün de katılımı ile gerçekleşen programda konser yayınından bölümlere yer verilecek.

Program için yayın ekibi Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Şef Furkan Üstündağ ile Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası hakkında bilgiler alırken, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yılı nedeni ile Antalya Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ve Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda verilen konserler hakkında da röportajlar yaptı.

Şef Furkan Üstündağ'ın Kemer için büyük bir şans olduğunu ifade eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemerimizin çocukları müzik aletleri ile tanıştı. Onların sahnede İstiklal Marşı'nı seslendirmeleri bizleri çok gururlandırdı. Kahramanlık türkülerini son derece başarılı bir şekilde seslendirdiler. Hepsini yürekten tebrik ediyorum.” dedi.