(ÖZEL HABER)

Kapadokya Masalı " Hosça'kaldan önce, son merhaba" adlı başkaları tarafından onun için özenle inşa edilmiş bir benliğin altında kendini arayan bir gencin hikayesini anlatan oyun Panda Sahne'de izleyici ile buluşuyor.

Panda Sahne'nin kurucularından Kaan Sebkektay Haber Merkezi'mize oyun hakkında bilgi verdi. Sebkektay  "Kendini arayan bir gencin, annesiyle yaşadığı büyük çatışma sonrası, gitmeyi seçmesiyle başlayan ya da biten bir hikaye, Hoşçakaldan önce son merhaba....

Başkaları tarafından onun için özenle inşa edilmiş bir benliğin altında ezilip kaybolan bir çocuk, oğlunun ‘kendi olma’ arayışındaki mücadelesine, sevgi ve koruma iç güdüsü başlığı altında belki hiç farkında bile olmadan her daim engeller koyan bir anne, kurtuluş sandıkları hayallerin ve gerçeklerin iç içe geçtiği büyülü şehir Kapadokya, Anne-Oğul çatışmasına acı bir tebessümle ev sahipliği yapıyor" dedi.

Ahmet Saim, Reyhan Görkan ve Oğuzhan Dağlar'ın rol aldığı oyun 25 Ocak Çarşamba 20.00 de Panda Sahne - Laura AVM -1. Kat'ta izleyiciler ile buluşuyor.

Haber Merkezi

Oyunun biletleri için;

Biletler Salon Gişe ve Biletinial.com 'da...
https://biletinial.com/mekan/ panda-sahne
Bilgi ve indirimli toplu katılım için 0532 307 32 92