Kadının Sesi Derneği tarafından Engelliler günü kapsamında Manavgat şelalesinde düzenlenen yardım gecesinde Kelebek hastası Yusuf ve Serebral palsi hastası Murat'a destek için bir araya gelen 80 gönüllü kadın, sanatçılar Selvi ve Emrah'ın muhteşem sahne performansı ile hem eğlendi hem de hasta çocuklara destek verdiler. Geceye katılan Prens Aytaç danslarıyla büyük beğeni topladı..

Kadının Sesi Drnek Başkanı İnayet Öztürk Yücetaş, dernek üyeleri ve gönüllerden Ayla Güleryüz, Pelin Güzelkaya, Nezahat Şimşek Dağdeviren, Ayfer Yıldız "geceye katılan tüm gönüllüler ilr birlikte engelliler için yardımda bulunanlara teşekkür etti.

Başkan Yücetaş, ''Bu akşam bizi yalnız bırakmadığınız için ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Ülkemizde 3 Aralık münasebetiyle düzenlenen etkinliklerin, oluşan hassasiyetin engelli kardeşlerimizin hayatlarını daha da kolaylaştıracak adımların atılmasına vesile olmasını, engelli kardeşlerimizin her alanda sergiledikleri başarıların önümüzdeki dönemde de artarak devam etmesini diliyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla milletçe engellilik konusu karşısında daha sorumlu, bilinçli ve duyarlı davranmak zorunda olduğumuzun altını bir kez daha çizmek istiyoruz.Engelliler Gününün ülkemizdeki ve tüm dünyadaki engelliler için hayırlara vesile olmasını diliyor, sizlere saygılarımı, sevgilerimi sunuyoruz “diyerek geceye imzalarını attılar.

Gecede çekilişle birçok firmadan hediyeler dağıtıldı.