İklimi, doğa koşulları ve coğrafi olarak yaşlı insanların tercih sebebi olan Antalya bir Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezine ev sahipliği yapacak.
Gönül Köşkü Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Antalya’da Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü denetiminde 2021 yılının Ağustos ayında Kepez ilçesinin Karşıyaka mahallesinde sağlıklı yaşlılar için Huzurevi, Özel bakım gerektiren yaşlılar için de Bakım merkezi olarak hizmet vermeye başlayacaktır.
Tek kişilik,iki kişilik,üç kişilik olarak dizayn edilen odaların içinde banyo ve wc bulunmaktadır.Oda genişlikleri Özel Huzurevleri ile Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezleri Yönetmeliğine uygun ölçülerde Mimarlar tarafından Huzurevi sakinleri için konforlu bir yaşam,aile sıcaklığı verecek şekilde inşa edilmektedir.
Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinin içinde Tv odası, Hemşire odası, Revir, Kütüphane,Egzersiz ve spor odası, ibadethane ve sosyal aktivasyon atölyesi bulunmaktadır.
Geriatri konusunda deneyimli,sosyal hizmet uzmanı yönetiminde doktor,hemşireler,psikolog,el sanatları öğretmeni,sertifikalı yaşlı bakım elemanları,sertifikalı aşçı ve aşçı yardımcısı,temizlik personelleri kadrosu ile hizmete açılacaktır.
HİZMETLER
Yaşlı Bakım Hizmetleri
Yatağa Bağımlı Yaşlı Bakımı
Alzheimer ve Demans Bakımı
Parkinson Bakımı
Ameliyat sonrası Bakım
Yoğun Bakım sonrası Hasta Bakımı
Yaşlılar için Sağlık Hizmetleri
Beslenme Hizmetleri
Hijyenik ve sağlıklı bir ortamda insan onuruna yakışan bir hizmet modeliyle ,çağdaş bir hizmet almak isteyen bireylerin görmesi gereken bir sosyal hizmet kuruluşudur.Büyüklerinizi ,sevdiklerinizi emanet edebileceğiniz, 7/24 takibini yapabileceğiniz 74 kişilik kapasite,1800 metre kare kapalı alan,450 metre kare bahçeye sahip bir kurumdur.6 ay sonra hizmet vermesi beklenen Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi için talepler oluşmaya başladı.Ön Kayıt fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız başvuru yapabilirsiniz.
ozlemonder1982@gmail.com
05543809610