Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde eğitim gören minik öğrencilerin el emeğiyle yaptıkları resimlerden oluşan ‘Cumhuriyet Çocukları 100 Yaşında’ sergisi belediye hizmet binasında açıldı. Açılışa Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, birim müdürleri, çalışanlar ve Konyaaltı Belediyesi’ne ait kreşlerde eğitim gören minik öğrenciler katıldı.

EĞİTİM-ÖĞRETİME DEĞER VERİYORUZ

Açılışta konuşan Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Konyaaltı Belediyesi olarak eğitim ve öğretime değer verdiklerini söyledi. Bostan çocuklara yönelik, ‘’Biz Atatürk’ün ışığında ve açtığı yolda yürüyen bir nesil istiyoruz. Onlarda sizlersiniz çocuklar. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi sizlere emanet etti. Bugün Cumhuriyet’in 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında en kıymetli sergilerinden birisinin açılışını gerçekleştireceğiz. Hepinize çok teşekkür ederim’’ dedi.

PAZAR GÜNÜNE KADAR AÇIK

Bostan’ın konuşmasının ardından minik bir öğrenci elinde Cumhuriyet Gazetesi ile ‘Yazıyor! Cumhuriyet’in ilanı yazıyor’ şeklinde slogan attı. Ardından iki minik öğrenci Cumhuriyet şiiri okudu. Daha sonra Cumhuriyet Çocukları 100 Yaşında adlı Sergi’nin açılışı gerçekleştirildi. Bostan ve öğrenciler sergiyi gezdi. Sergi, pazar gününe kadar Konyaaltı Belediyesi hizmet binasında açık kalacak.