CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, "Geleneksel Kurban Bayramı bayramlaşma töreninde; bayram sevincimizi tüm örgütümüzle bir aradayız. Önümüzdeki yapılacak olan ilk seçimlerde hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında meydanlarda hem dini, hem de resmi bayramlarımızı hep birlikte kutlayacağız. Ülkemizde her şeyin çok daha güzel olacağı, barışın, kardeşliğin, huzurun ve adaletin hüküm süreceği bir Türkiye'yi hep birlikte kuracağız bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı Mübartek Olsuın ."dedi.
, Cavit Arı, YDK üyemiz Garip Erdoğan, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Kadın, Gençlik kollarımız ve üyelerimiz bir araya gelerek, bayram sevincini örgütümüzle paylaştılar.
☆☆☆
CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, "Geleneksel Kurban Bayramı bayramlaşma töreninde; bayram sevincimizi tüm örgütümüzle bir aradayız. Önümüzdeki yapılacak olan ilk seçimlerde hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında meydanlarda hem dini, hem de resmi bayramlarımızı hep birlikte kutlayacağız.
Ülkemizde her şeyin çok daha güzel olacağı, barışın, kardeşliğin, huzurun ve adaletin hüküm süreceği bir Türkiye'yi hep birlikte kuracağız bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı Mübartek Olsuın ."dedi.