Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 07 Gençlik Taraftar Grubu işbirliğiyle Boğaçayı Köprüsü’nde 07.07. Dünya Antalyasporlular Günü etkinliği düzenlendi. Boğaçayı Köprüsünde binlerce taraftar, kurulan platform önünde DJ Ersin eşliğinde doyasıya eğlendi. Konser alanını dolduran taraftarlar, şarkılara eşlik ederek tezahürat yaptı.
MEŞALELER GECEYİ AYDINLATTI
Saatler 22.00’ı gösterdiğinde ise taraftarlar Boğaçayı Köprüsü etrafında meşaleleri yakarak görsel şölen oluşturdu. Kırmızı-Beyazlılar havai fişek gösterisi ile geceyi aydınlattı. Antalyasporlu taraftarlar bu sırada tezahüratlarda bulunarak kulübe olan sevgilerini dile getirdi.
KIRKPINAR BAŞPEHLİVANI KUTLAMALARDA
Kutlamalara 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde altın kemeri kazanan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Güreş Kulübü sporcusu Cengizhan Şimşek de katıldı. Şampiyon güreşçi Şimşek, “Er meydanında Antalya’mızı ve Antalyaspor’umuzu her zaman gururla temsil ediyorum. Sizlerin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in desteklerine teşekkür ederim” diye konuştu. Sahnede kupasını kaldıran Cengizhan Şimşek’i kırmızı beyazlı taraftarlar da “Antalya seninle” gurur duyuyor diyerek alkışladı.