Arslanbucak Mahallesi'ndeki Kemer Belediyesi Hizmet Alanı ve Kemer Belediyesi ana hizmet binasında belediye personeli ile bir araya gelen Belediye Başkanı Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Bilici ve Mustafa Tıraş, birim müdürleri eşlik etti.

Belediye personeli ile selamlaşarak sohbet eden Başkan Topaloğlu, yaptığı konuşmasında, Kemer Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarını, bir yılı daha geride bırakarak yeni bir yıla girdiklerini söyledi.

Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi ailesi olarak 4 yıl içerisinde güzel işler başardıklarına dikkat çekerek, “Dört yıl içerisinde yangınlar, pandemi, depremler, savaşlar oldu. Bu süre zarfında Kemerimizi güzelleştirmek için çalıştınız. Umarım 2024 yılı, savaşların, felaketlerin olmadığı, insanların huzurla yaşadığı bir yıl olur. Maaşlarınızı yılbaşından önce hesaplarınıza yatırdık. Ananınızın ak sütü gibi helal olsun. Personelimizin yılbaşına maaşlarını alarak girmelerini istedik. Tüm arkadaşlarımıza yılbaşı paketleri de dağıttık. Biz sizlerden memnunuz. Tüm çalışma arkadaşlarımın ve ailelerinin yeni yılını kutlarım.” dedi.