Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğu’nu havalimanından uğurlayan CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz; program boyunca kendisiyle birlikte Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na eşlik eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz,Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Antalya Milletvekilleri Aydın Özer, Cavit Arı, Çetin Osman Budak ve Rafet Zeybek’in yanı sıra şehir dışından gelip programların organizasyonu ve uygulama aşamasında emek harcayan; Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, TBMM İdare Amiri ve Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Afyon Milletvekili Burcu Köksal, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu’na ve İttifak Ortakları İYİ Parti’nin İl Başkanı, Belediye Başkanı ve yöneticileri ile emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
En büyük teşekkürü ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ileten İl Başkanı Nuri Cengiz, “Şehrimiz Antalya’da 24 saatten kısa bir süre içerisinde binlerce insanla temas kurarak, birbirinden farklı kitlelerin sesine kulak verip, çözümler üreterek yoğun mesai harcayan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na; gençlere, çiftçiye, esnafa, işçiye, muhtarlara… kısaca halkına verdiği büyük önem ve değerden ötürü sonsuz minnet ve şükranlarımı sunarım.
Oldukça verimli geçen bu programlarda gördük ki; arkamızda duran halkın gücü, bizleri iktidarın eşiğine kadar getirmiş durumda. O eşik ise sandık. Sandıktan iktidar olarak çıkacak ve Türkiye’nin tüm sorunlarını çözeceğiz. Geliyor gelmekte olan” şeklinde sözlerini noktaladı.