Asya bebek için yardım toplama İzini valilik tarafından çıktı. Antalyalı SMA Tip-1 hastası Asya Bebek valilik kararından sonra sağlığına kavuşmak için bir adım daha yaklaştı. Asya bebek için yardım, bağış rahatlıkla yapılacak.  

Asya’nın ilaca ulaşma umudu ve mücadelesi sürüyor.

Anne Güneş Demir, Asya’nın umut kumbarası için, ‘’Asya’nın Umut Kumbarası kredi kartı ile alışveriş imkânı sunarak mücadeleye destek imkânı sunmaktadır. İnstegram üzerinden “asyaninumutkumbarasii” yazarak “shopier” sayfasına ulaşabilir ve buradan alışveriş yaparak Asya’mıza destek olabilirsiniz. Alınan ürünler ile ilgili fatura işlemleri de yapılmaktadır. Bu arada kumbara hesabından satılan ürünler yine başka gönüllüler tarafından Asya’ya destek olmak amacıyla kumbara hesabına verilmektedir.’’dedi.

 

Asya’nın Umut Kumbarası

 Kumbarada biriken yaşama umududur. Yaşama umudu, kuruş kuruş biriktirilmektedir. Her kuruş Asya için rahat nefes almak, yürümek, koşmak, beslenmek, gülmek, oynamak ve dahası yaşamak içindir diyen anne Güneş, ‘’Valilik bağış toplamamıza izin verdi. Bu Asya bebeğin yaşayacağı anlamına geliyor. Veren el alan elden daha üstündür. Asya için her kuruş sağlığına kavuşması için önemlidir.’’ Dedi.

Ulviye Küccük