Almanya da faaliyet gösteren Evening Selimiyespor Spor Kulübü Derneği Antalya'nın Döşemealtı Camili köyünde yaşayan çocuklar için maske gönderdi. Akademisyen ve aynı zamanda Ses Sizsiniz Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kahraman Köktürk "Yıllar önce görev yaptığım Burdur'un Gölhisar ilçesinde bulunan Gölhisar Meslek Yüksekokulu mezunlarından olan ve Almanya Futbol Federasyonu Dormund altyapı antrenörleri arasında bulunan Evren Cebeci kardeşim sayesinde tanıdığım aslen Antalyalı olan ve Döşemealtı Yeniköy mahallesinde de yaşayan Evening Selimiyespor Yönetim kurulu başkanı Reyhan Karataş ile tanıştık.
Sonrasında Evening Selimiyespor olarak farklı aralıklarla Döşemealtı ilçemizde sosyal sorumluluk projesi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün de Antalya Döşemealtı ilçesine bağlı Camili mahallesinde bulunan çocuklarımızın okul zamanı ve yaz eğitim etkinlikleri esnasında kullanması için maske yardımında bulunma kararı aldık" dedi.
Antalya Döşemealtı Camili Mahalle muhtarı Adil Tütüncüler yardımı teslim alarak çocukların sevindirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.