Schwabach Belediye Başkan Yardımcısı Emil Heiniein, Schwabach Belediye Gençlik Çalışmaları Müdürü Susanna Regeisberger, Schwabach Belediyesi Meclis Üyesi Magdalena Reiss, Schwabach Belediyesi Personel ve Stratejik Koordinatörü Dr. Manuel Kronschnabel, Schwabach Belediyesi Çevre, Hareketlilik, Sürdürülebilirlik ve İklim Sorumlusu Dr. Maximilian Hartl, Schwabach Belediyesi Belediyeler arası Koordine, Kalkınma Politikası Sorumlusu Anna Spaulding, Schwabach – Kemer Kardeşşehir komitesi başkanı Ayşe Bıyık'ın oluşturduğu Alman heyet, Kemer Belediyesi tarafından hazırlanan gezi programı kapsamında, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz'ı ziyaret etti.

Kaymakam Solmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alman heyete Kemer tablosu hediye etti. Alman heyet ise Kaymakam Solmaz'a Schwabach'ın simgesi olan varak altın hediye etti.

Alman heyet daha sonra 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nın zirvesine çıktı. Zirvede bol bol fotoğraf çektiren heyet, Olympos Teleferik Satış ve Pazarlama Müdürü Haydar Culfa ile de sohbet etti.

Culfa, Alman heyete, Kemer hakkında bilgiler vererek, Kemer tanıtım broşürleri dağıttı. Alman heyet ise Culfa'ya varak altını hediye etti.

Alman heyet, gezi programı sırasında Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'ni de gezerek, merkezdeki faaliyetler hakkında şef Furkan Üstündağ'dan bilgi aldı.

Alman heyet, merkezdeki sınıfları tek tek dolaşarak geleceğin müzisyenlerinin verdiği minik konserleri dinledi.