İklimi, doğa koşulları ve coğrafyası olarak yaşlı insanların tercih ettiği Antalya bir Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezine ev sahipliği yapmaya başladı.

 Akdeniz Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Antalya’da Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü denetiminde hizmet vermeye başladı. Tek kişilik, iki kişilik, üç kişilik olarak dizayn edilen odaların içinde banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Oda genişlikleri Özel Huzurevleri ile Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezleri Yönetmeliğine uygun ölçülerde Mimarlar tarafından Huzurevi sakinleri için konforlu bir yaşam, aile sıcaklığı verecek şekilde inşa edilmektedir.

 

 Akdeniz Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi işletmecisi Özlem Önder, ‘’Hijyenik ve sağlıklı bir ortamda insan onuruna yakışan bir hizmet modeliyle, çağdaş bir hizmet almak isteyen bireylerin görmesi gereken bir sosyal hizmet kuruluşudur. Büyüklerinizi, sevdiklerinizi emanet edebileceğiniz, 7/24 takibini yapabileceğiniz 74 kişilik kapasite, 1800 metre kare kapalı alan, 450 metre kare bahçeye sahip bir kurumdur. Akdeniz Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi kapılarını açtı.  ’dedi.

Akdeniz Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi

Karşıyaka mah. 3906 sk. no:24/18 Kepez/ANTALYA, 07040 kepez/Antalya

Akdeniz Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi:

+902425058833